Freelance

Freelance

Jeg har stor erfaring med at oversætte andres idéer til virkelighed og formidle til forskellige samarbejdspartnere. Yderligere har jeg en god allround viden om produktion, og er vant til at anvende engelske begreber. Jeg glider nemt ind i et firmas kultur og hverdag, og vil gøre mit bedste for at løse opgaven perfekt. Du kan booke mig til følgende:   Strikdesign  •  Konstruktion    Arbejdstegninger    Tekstilrådgivning

Strikdesign

Strikdesign med perlestrikkede kanterJeg kan tilbyde udvikling af strikdesign af høj kvalitet. Stilsikkert design, fine detaljer og velsiddende modeller. Alt er fully fashioned, og er både kommercielt og brugbart. Ligeledes kan jeg udarbejde opskrifter, graduere, samt udvikle diagrammer og arbejdstegninger. Se flere eksempler her: Strik

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

 

Konstruktion og syteknik

Konstruktion Konstruktion og syteknikJeg kan tilbyde at udvikle produktionsmønstre med perfekt pasform og med stor faglig ekspertise. Fra tidligere jobs har jeg stået for udvikling af mønstre og tilpasning af prototyper, og har god forståelse for kroppens kurver og proportioner. Jeg arbejder primært i papir, men har også erfaring i at udvikle mønstre på PC i Lectra: Modaris. Jeg har beskæftiget mig med konstruktion og syteknik i mere end 15 år.

Syteknik Ligeledes kan jeg tilbyde opsyning af f.eks prototyper, prøvemodeller og showpieces. Her arbejder jeg rutineret med konfektionssyning og finere håndsyede projekter. Jeg vægter meget at det færdige produkt er af høj kvalitet, både med hensyn til helheden og de sytekniske detaljer.

 

Heidi Trusbak - ArbejdstegningerArbejdstegninger

Jeg kan tilbyde rentegning af arbejdstegninger i f.eks Illustrator eller Canvas. Flotte og detaljerede tegninger,  indenfor woven og knitwear. Se flere eksempler her: Beklædning eller Strik

Ligeledes kan jeg tilbyde at udarbejde præsentationsmateriale og arbejder rutineret i Photoshop, InDesign m.fl.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

 

 

Tekstilrådgivning

BomuldsplanteHer kan du få gode råd og sikker vejleding om tekstiler, bæredygtighed og færdige produkter. Både indenfor vævede og strikkede kvaliteter.

Min viden dækker over de mest almindelige naturfibre og kunstfibre. Det vil sige bomuld, hør, uld og silke, samt regenererede og syntetiske fibre. Endeligt følger jeg de nyeste fibertyper med stor nysgerrighed og tester løbende deres visuelle evner, funktionalitet m.m.

Kurser for salgsassistenter indenfor tekstilbranchen, tilrettelægges ligeledes efter ønske. Her formidles teknisk viden om materialer og bearbejdninger, på en inspirerende, præcis og visuel måde.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

                                                                                                     Til toppen