Freelance

Freelance

Opgaver udføres på freelancebasis indenfor tilskæring, syteknik og design.

Jeg har stor erfaring med at omsætte andres idéer til virkelighed og er god til at formidle til forskellige samarbejdspartnere. Jeg glider nemt ind i et firmas kultur og hverdag, og vil gøre mit bedste for at løse opgaven perfekt.

FreelanceTilskæring
Jeg kan tilbyde udvikling af mønstre med ideel pasform og med stor faglig ekspertise. Fra tidligere jobs har jeg stået for tilpasning af prototyper, og har god forståelse for kroppens kurver og proportioner. Jeg arbejder primært i papir, men har også erfaring i at udvikle mønstre på PC i Lectra: Modaris. Jeg har beskæftiget mig med tilskæring og syteknik i mere end 15 år.

Syteknik
Ligeledes kan jeg tilbyde opsyning af prototyper, salgsprøver, kostumer og showpieces. Her arbejder jeg rutineret med konfektionssyning og finere håndsyede projekter. Jeg vægter meget at det færdige produkt er af høj kvalitet, både med hensyn til helheden og de sytekniske detaljer.

Tekstilviden
Yderligere har jeg stor teknisk, visuel og funktionel viden om tekstiler. Min viden dækker over naturfibre, regenererede fibre, kemofibre, vævninger, strikkonstruktioner og non woven.

Til toppen