Freelance

Freelance

Opgaver udføres på freelancebasis indenfor tilskæring, syteknik og design.

Jeg har stor erfaring med at omsætte andres idéer til virkelighed og er god til at formidle til forskellige samarbejdspartnere. Jeg glider nemt ind i et firmas kultur og hverdag, og vil gøre mit bedste for at løse opgaven perfekt.

FreelanceTilskæring
Jeg kan tilbyde udvikling af mønstre med ideel pasform og med stor faglig ekspertise. Fra tidligere jobs har jeg stået for tilpasning af prototyper, og har god forståelse for kroppens kurver og proportioner. Jeg arbejder primært i papir, men har også erfaring i at udvikle mønstre i GRAFIS eller Modaris/Lectra. Jeg har beskæftiget mig med tilskæring og syteknik i mere end 25 år.

Syteknik
Ligeledes kan jeg tilbyde opsyning af prototyper, salgsprøver, kostumer og showpieces. Her arbejder jeg rutineret med konfektionssyning og finere håndsyede projekter. Jeg vægter meget at det færdige produkt er af høj kvalitet, både med hensyn til helheden og de sytekniske detaljer.

 


Tekstilviden

Jeg har stor teknisk, visuel og funktionel viden om tekstiler. Min viden dækker over naturfibre, regenererede fibre, kemofibre, vævninger, strikkonstruktioner og non woven.

Mode- og stilhistorie
Jeg har stor viden om mode- og stilhistorie, og har undervist i faget i mange år. Min viden dækker de forskellige stilperioders silhuetter, tekstiler, tilskæring, accessories, stilikoner, designere, livsværdier m.m.


Til toppen